Daňová exekúcia zrážkami zo mzdy a z iných príjmov - Mintál, Ján
Pojem daňové exekučné konanie. Daňová exekúcia zrážkami zo mzdy a z iných príjmov. Príjmy nepodliehajúce daňovej exekúcii zrážkami zo mzdy. Procesná stránka daňovej exekúcie. Ilustračný príklad.