Důsledky změn věkové struktury obyvatelstva na vývoj nákladů na poskytování zdravotní péče - Průša, Ladislav
Vývoj nákladov na zdravotnú starostlivosť v ČR v rokoch 2010-2014. Štruktúra financovania zdravotnej starostlivosti v rokoch 2000 a 2013. Poistné odvody na zdravotné poistenie. Odhad vývoja kľúčových parametrov ovplyvňujúcich výšku príjmov zdravotných poisťovní. Očakávaný vývoj vybraného poistného na zdravotné poistenie do roku 2030.