Analyzing the Differentiation Strategies Of Big Companies Competing With Each Other - Ye, Ze
Zhodnotenie konkurenčných stratégií dvoch potravinárskych spoločností z Pakistanu. Realizácia výskumu pomocou dotazníka medzi 100 konzumentmi. Porovnávanie ceny, kvality a pridanej hodnoty produktov.