Strukturální fondy a znevýhodnění regionů: veřejní a neveřejní příjemci podpory - Hájek, Oldřich
Hodnotenie vzťahov medzi znevýhodnením mikroregiónov Českej republiky a priestorovou distribúciou prostriedkov ŠF v nich v programovom období 2007–2013. Pridanou hodnotou tohto hodnotenia je jeho zameranie na rozdiely medzi verejnými a neverejnými príjemcami podpory.