Rozdiely v efektívnosti inovačných systémov Slovenska a vybraných krajín Európskej únie - Adamovský, Peter, 1990-
Rozdiely v inovačnej efektívnosti NIS Slovenska a vybraných krajín EÚ cez model využívajúci super-efektívnostnú analýzu obálky dát (data envelopment analysis, DEA) s konštantnými výnosmi z rozsahu v referenčnom období 2006–2015. Vzorové krajiny pre SR. Inovačné teórie a národné inovačné systémy.