Krajinovedné poznatky ako súčasť interkultúrnej kompetencie - Kucharová, Jana, 1981-
Dôvody, prečo sa učiť cudzí jazyk. Jazyk a kultúra. Interkultúrne učenie a interkultúrne kompetencie. Krajinovedné poznatky.