Počúvanie s porozumením a jeho význam v komunikačnom procese - Stradiotová, Eva, 1963-
Počúvanie s porozumením ako základná jazyková zručnosť. Nedostatočná pozornosť tejto zručnosti vo výučbe jazykov. Faktory, ktoré môžu ovplyvňovať tento stav. Definovanie pojmu počúvanie a základné typy počúvania.