Vplyv kultúrnych rozdielov na komunikáciu - Kurdelová, Ľubica
Vplyv kultúrnych rozdielov na komunikáciu. Kultúry s bohatým kontextom versus kultúry s chudobným kontextom. Monochronické a polychronické kultúry. Kultúrne rozdiely v európskych krajinách a Spojených štátoch amerických. Špecifické črty japonskej a indickej kultúry. Čína a jej kultúrne aspekty. Austrália a egalitarizmus.