Využitie piesní pri výučbe kultúrneho aspektu na hodinách španielčiny ako cudzieho jazyka - Mocková, Nina, 1987-
Kultúrny aspekt na hodinách španielčiny ako cudzieho jazyka. Didaktické využitie piesní na hodinách španielčiny. Výhody piesní na hodinách španielčiny.