Trpný rod v kontexte výučby anglického odborného jazyka - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Problematika osvojovania si a zvládnutia tvorby tvarov trpného rodu používateľmi cieľového odborného anglického jazyka. Sledovaná vzorka - poslucháči 1. a 2. ročníka Ekonomickej univerzity v Bratislave (poslucháči Obchodnej fakulty, Fakulty podnikového manažmentu a Fakulty hospodárskej informatiky) v počte 120. Analýza vstupnej úrovne zvládnutia trpného rodu poslucháčmi.