Benefits as a Tool to Keep Employees in Businesses - Foltínová, Ľubica, 1975-
Definícia pojmu: zamestnanecké výhody - benefity, ich ciele. Spôsoby poskytovania zamestnaneckých benefitov. Najcennejšie benefity pre zamestnancov. Obľúbené finančné a nefinančné benefity.