Definition of the Essence of Creative and Cultural Industries and Its Position in the Economy of the EU Countries - Majdúchová, Helena, 1963-
Charakteristiky kultúrneho a kreatívneho priemyslu. Postavenie tohto priemyslu v európskej štatistike a ekonomike. Podiel na zamestnanosti. Vplyv inovácií.