<The> Importance of the Creative Industry for Sustainable Consumption and Production - Rybárová, Daniela, 1967-
Sumarizácia základných atribútov spotreby a výroby. Porovnanie pokroku krajín V4 v danej oblasti. Postavenie kreatívneho priemyslu pri dosahovaní stanovených cieľov.