Vedenie ľudí a kontrola v procesných tímoch v podniku - Papulová, Emília
Súčasné prístupy v manažmente, ktoré sú rozvíjané a uplatňované pod vplyvom zmien v prostredí a prehlbujúcej sa konkurencie. Poukázanie na význam procesného prístupu v manažmente podniku a identifikácia zmien, ktoré procesný prístup vnáša do manažmentu a jeho funkcií s osobitným zameraním sa na funkciu vedenia ľudí a kontroly. Procesný prístup kladie dôraz na podnikové procesy a ich zlepšovanie v snahe lepšie reagovať na meniace sa požiadavky zákazníkov. Tomuto zámeru podnik prispôsobuje aj prístupy v manažmente. Vedenie ľudí a kontrola, prístupy vo vedení a kontrole v procesných tímoch a možnosti ako zefektívniť tieto funkcie manažmentu na podporu úspešnosti podniku.