Methodological Basis of Trademark Valuation in Slovakia - Štetka, Peter, 1986-
Zhodnotenie teoretických otázok oceňovania ochranných známok v kontexte Slovenska a sveta. Porovnanie rozdielov. Snahy o zavedenie jednotného prístupu.