Business Risk Measurement in Slovakia - Tóthová, Alena, 1968-
Výskum možností kvantifikácie rizík podnikania. Skúmanie odchýlok slovenských sektorových finančných ukazovateľov, definícia medzikvartálenho rozpätia, identifikácia trendov. Premenlivosť v poslednom desaťročí.