Interkultúrna mediácia a jej úloha prevencie pred konfliktmi so zahraničnými pracovníkmi - Kutlík, František
Multikultúrne pracovné tímy na Slovensku. Prevencia interkultúrnych konfliktov. Kompetencie interkultúrneho mediátora. Prevencia v boji proti stereotypom, predsudkom a diskriminácii. Prevencia ako súčasť duálneho vzdelávania.