Dáte na první dojem? A kolik skvělých lidí už jste kvůli tomu přehlédli? - Spáčilová, Lucie
Podľa skúseností trénerky seminárov na tému výberu zamestnancov a budovania tímu existujú štyri druhy kandidátov a nie o všetky firma prejaví záujem. Dvaja, čo zanechajú dobrý dojem - akí sú. Dvaja, čo vás neoslnia. O ktorého uchádzača firma stojí a ako ho poznať.