Migrácia ako spoločenský fenomén - Lennerová, Ivana, 1979-
Ekonomická migrácia vo svete. Migrácia v Európskej únii. Fakty o svetovej migrácii. Najväčší počet migrantov žije v Európe (70 miliónov), v Ázii (61 miliónov) a Severnej Amerike (50 miliónov).