Je kombinované riziko vhodným indikátorom pre použitie bežných, resp. špecifických audítorských postupov? - Kareš, Ladislav
Audit a jeho definícia. Ciele a funkcie auditu. Definícia rizika auditu. Audítorské riziko. Posúdenie rizík.