Revenue manažment vzorová tabuľka pre predpovedanie tržieb - Beneš, Radim
Základná tabuľka pre potreby predpovedania tržieb na kvartálnej báze. Dôležitosť používania dynamických cien, neznižovanie cien izby, využívanie online rezervácie.