Borderscapes of External Europeanization in the Mediterranean Neighbourhood - Celata, Fillippo
Koncepcia vonkajšej europeizácie ako dispozícia diferenciálneho začleňovania s osobitným zameraním na postavenie niekoľkých hospodárskych subjektov na oboch stranách vonkajších európskych hraníc. Analýza predpokladov. Prípadová štúdia aplikovaná na hranice medzi Tuniskom a Talianskom.