Kríza liberalizmu a cesta k zániku neoliberalizmu? - Lisý, Ján
Podstata a obsah liberalizmu. Renesancia liberalizmu v podobe neoliberalizmu. Uplatnenie princípov liberalizmu v modeli sociálneho trhového hospodárstva. Mechanizmus fungovania modelu sociálneho trhového hospodárstva. Záujmové skupiny a nové feudality – ohrozenie slobodného trhového hospodárstva.