Investor Perception of Fair Value Evaluation: Focusing on Financial Instruments - Kang, Minjung
Analýza predvídateľnosti investorov na kapitálovom trhu. Skúmanie, či investori preceňujú prediktívne hodnoty v porovnaní s tými v účtovných výsledkoch.