Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice s komentárom - Boráková, Marta
Novela zákona o ERP mení podobu a spôsob používania registračnej pokladnice a s tým súvisiace povinnosti podnikateľa, ale aj servisných organizácií. Kupujúcim, resp. zákazníkom online systém umožní overenie pravosti pokladničných dokladov v reálnom čase. Táto možnosť bude pre finančnú správu ďalším nástrojom v boji proti daňovým podvodom.