Postavenie a problémy rizikových skupín obyvateľstva na trhu práce - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Nezamestnaní a uchádzači o zamestnanie - vysvetlenie pojmov. Znevýhodňované osoby na trhu práce: absolventi stredných a vysokých škôl, osoby v preddôchodkovom veku, osoby so zdravotným postihnutím, ženy, osoby dlhodobo nezamestnané.