Remitencie - trendy a efekty - Mertanová, Katarína, 1995-
Súčasné trendy v remitenciách. Vývoj tokov remitencií do rozvojových krajín. Cieľové krajiny remitencií. Krajiny, v ktorých majú remitencie najvyšší podiel na HDP. Krajiny, z ktorých odchádza najviac remitencií. Koridory, cez ktoré prechádza najväčší objem remitencií. Efekty remitencií v rozvojových krajinách. Ekonomické riziká migrácie a remitenicií. Faktory, ktoré ovplyvňujú efekty remitencií.