Vývoj a stabilita v bankovej oblasti na pozadí formovania Bankovej únie - Novák, Marcel, 1979-
Piliere bankovej únie: jednotný mechanizmus dohľadu, jednotný mechanizmus riešenia krízových situácií, jednotný systém ochrany vkladov. Časová os kreovania bankovej únie. SWOT analýza bankovej únie.