Od sociálních a environmentálních konfliktů k pozitivnímu alarmismu - Hrubec, Marek
Prepojenosť sociálnych a environmentálnych konfliktov a potenciálne riešenia v rámci udržateľného prístupu. Dialektika západnej civilizácie. Pozitívny alarmizmus: vzťah medzi ľuďmi a prírodou.