Pension Reforms and Adverse Demographics: Options for the Czech Republic - Štěpánek, Martin
Odhad zmien v dôchodkoch a dlhodobej finančnej udržateľnosti českého dôchodkového systému z hľadiska starnutia obyvateľstva, trhových nedostatkov alebo potenciálu ekonomického poklesu. Hodnotenie realizácie rôznych parametrických a štrukturálnych reforiem. Charakteristika a porovnanie penzijných systémov v ČR, Švédsku a Chile. Predstavenie OLG modelu.