International Logistics Performance Based on the DEA Analysis - Sternad, Marjan
Prehľad literatúry o výkonnosti logistiky. Porovnávanie efektívnosti logistiky pomocou indexu logistických výkonov založeného na analýze dátového zabaľovanie (DEA).