Determination of Time Savings for Passengers by Applying the Public Passenger Transport Preference in Cities - Gnap, Jozef
Analýza výsledkov výskumu cestnej dopravy. Minimalizácia meškania spojov hromadnej dopravy na základe koeficientov určených výskumom.