Vybrané právne aspekty kryptopeňazí - Križan, Martin
Technologická podstata kryptopeňazí (virtuálnych peňazí) a ich základná právna analýza. Bitcoin je najznámejší príklad kryptomeny. Právna klasifikácia kryptopeňazí, najmä z dôvodu, že dnes sa nachádzajú mimo predmetu právnej regulácie.