Hľadanie optimálneho konceptu zodpovednosti za nepodanie včasného návrhu na vyhlásenie konkurzu - Lukáčka, Peter
Analýza otázok súvisiacich s platnou právnou úpravou zodpovednosti za nepodanie návrhu na vyhlásenie konkurzu včas povinnými osobami a jej komparácie so znením právnej úpravy tejto oblasti, ktorá platila na území Slovenskej republiky medzi rokmi 1991 až 2017. Pohľad pomerne časté zmeny ku ktorým dochádza na poli právnej úpravy zodpovednosti za nepodanie včasného návrhu na vyhlásenie konkurzu a diskusia o vhodnom modeli nastavenia zodpovednostného režimu za porušenie tejto povinnosti.