Environmental Sustainability and Economic Matters of Commercial Types of Common Wheat - Mancuso, Teresina
Diferenciácia pšenice obyčajnej na komerčné typy. Analýza environmentálnej udržateľnosti a hospodárskych otázok pestovania pšenice. Použitie metódy odhadu životných cyklov.