Stalking a jeho trestnoprávne súvislosti - Strémy, Tomáš
Pojem stalking, jeho definícia, typológia páchateľov trestného činu nebezpečného prenasledovania. Nová podoba stalkingu tzv. cyber-stalking. Právna úprava trestného činu nebezpečného prenasledovania v Slovenskej a Českej republike. Prax OČTK s trestným činom nebezpečného prenasledovania v súvislosti s výkladom kvalifikačných pojmov.