Porovnanie modelov centrálneho bankovníctva - Novák, Marcel, 1979-
Postavenie centrálnych bánk v ekonomike. Meranie nezávislosti centrálnych bánk. Islandský systém centrálneho bankovníctva. Islamský systém centrálneho bankovníctva. Celkové finančné aktíva islamského bankovníctva. Swot analýza islamského bankovníctva.