Dilemma of Autonomy vs. Supervision in the Local Self-Government System in Slovakia - Jacko, Tomáš, 1987-
Preukázanie stupňa autonómie miestnych samospráv na Slovensku a ich porovnanie na základe zasahovania, kontroly a dohľadu zo strany centrálnej vlády. Zameranie sa na autonómiu a dohľad miestnych slovenských samospráv prostredníctvom mechanizmov internej a externej kontroly/auditu.