Odchýlky v morálnom správaní spotrebiteľov na poistnom trhu - Ondruška, Tomáš, 1988-
Rôzne pohnútky a vplyvy, ktoré môžu spôsobiť, že spotrebiteľ sa pri spotrebúvaní statkov a služieb nebude správať morálne. Vnímanie nečestného správania na slovenskom poistnom trhu z pohľadu trhu tovarov a poistenia testované prostredníctvom dotazníkového dopytovania.