<The> Position of Regional Self-Government in the System of Public Administration in Slovakia and Problems of Regional Cooperation - Jacko, Tomáš, 1987-
Popis vnútorných a vonkajších problémov, ktoré sprevádzali formovanie regionálnych samospráv na Slovensku a majú efekt aj na súčasné problémy. Špecifiká vyplývajúce zo vzťahu medzi centrálnou, regionálnou a lokálnou mocou.