Dokumentačná povinnosť o transferovom oceňovaní - Slivková, Dana
Rozsah a obsah dokumentačnej povinnosti o transferovom oceňovaní podľa aktuálneho legislatívneho rámca platného pre zdaňovacie obdobie začínajúce po 31. decembri 2017 v kontexte zmien prijatých v decembri roku 2018. Ilustračné príklady.