Makroekonomické implikácie fungovania finančných trhov - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Významný vplyv fungovania finančného systému na celkové investície a na kvalitu investičných projektov. Model efektívných finančných trhov. Problém asymetrických informácií na finančných trhoch. Zdroje finančných kríz na finančných trhoch.