Technicko-ekonomické zmeny a hospodársky rozvoj Slovenskej ekonomiky - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Svetová ekonomika a technologické zmeny. Hospodársky rozvoj Slovenskej republiky. Vývoj HDP (1995-2017) v stálych a bežných cenách. Nominálna produktivita práce na osobu - EÚ28 (2005-2016). Miera nezamestnanosti, reálne tempo rastu HDP a nárast, resp. pokles zamestnanosti (1996-2017). Vývoj inflácie (1998-2017). Reálna konvergencia krajín V4.