Vplyv ekonomického systému na ekonomickú výkonnosť krajín V4 - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Charakteristika a úloha komparatívnej ekonomiky. Komparácia krajín Vyšehradskej štvorky na základe indexu ekonomickej slobody.