Holistický marketing v cieľovom mieste cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Cieľové miesto cestovného ruchu a jeho marketing. Analýza činností krajských a oblastných organizácií cestovného ruchu s dôrazom na marketingové aktivity a aplikáciu holistického marketingu v cieľovom mieste cestovného ruchu.