Postavenie krajín V4 na trhu cestovného ruchu z pohľadu vonkajších podmienok rozvoja - Orelová, Andrea
Analýza a porovnanie vonkajšieho prostredia cestovného ruchu štátov Európskej únie vrátane štátov V4.