Rekomendacii po sozdaniju kursov elektronnogo obučenija - Jurík, Pavol, 1987-
Formulovanie špecifických odporúčaní pre tvorcov kurzov cez internet zamerané na zvýšenie atraktívnosti, efektívnosti a použiteľnosti ich kurzov.