Monetary Transmission in Western Balkan Countries - Dujava, Daniel
Skúmanie menového kanálu v Albánsku, Macedónsku a v Srbsku. Zameranie sa na úrokové sadzby, výmenný kurz a kanál peňažných zásob. Porovnanie jednotlivých krajín a z toho vyplývajúce rozdiely.