Dotácie a základ dane z príjmov právnickej osoby - Petrovická, Iveta
Účtovanie dotácií na obstarane hmotného majetku. Zahrnutie dotácie na obstaranie odpisovaného hmotného majetku do základu dane. Vplyv prevádzkovej dotácie na základ dane.