Najväčšia zóna voľného obchodu na svete
Vo februári nadobudla platnosť Dohoda o hospodárskom partnerstve medzi EÚ a Japonskom. Podniky a spotrebitelia môžu teraz ťažiť z najväčšej zóny voľného obchodu na svete. Dohoda zlepší obchodné príležitosti vo farmácii, v zdravotníctve, doprave či automotive.